Viihde

Me täällä viihderyhmä Hansa Loversissa tykkäämme viihdyttää!

Meiltä luonnistuu niin sketsiviihde, improvisaatioesitykset, piiloteatteri, murhamysteerit, juonnot, jne. Meiltä kannattaa kysyä, jos jokin viihteellinen puoli askaruttaa mieltäsi.

Jos iltamasi on tavallisen tylsä, vieraat ovat jo suurin osa lähteneet, niin silloin ei oikein voi muuta kuin tuijottaa omaa napaa, ja huomata että kas, siellä nöyhdän seassa olikin pieni pilkahdus Hansa Loversia!

”Perhana kun mie en vaa kehdannu soittoo, ni tääl mie sitte oo ja yksinäni kissojani viihrytän ku vieraatkin lähti kaffekupin jälkke. Olisinpa soittanu niille Hansamaaneille” -Pappa lähipitäjästä.

Niinpä! Olisit vaan soittanut, tai mailannut, tai vaikka ihan hulluttelun nimissä laittanut facebook chatissä viestiä. Meidän nörttikööri on lähes 24/7 koneen ääressä, mutta puhelimen ääressä ei olla kuin sopivina aikoina. Älä siis soittele yöllä, ethän? Kannattaa siis olla ajoissa yhteyksissä jos kaipaat ripauksen tai saavillisen viihdykettä iltamaasi, tai miksei päivämaasi myös! (Onkohan ”päivämaasi” edes sana? No nyt on! Improssa kaikki on sallittua!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *